Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Anna Vila

08.10.2020
Share

Anna Vila Martí és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (2000) i llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) per la UVic (2003). Actualment és coordinadora del grau en Nutrició Humana i Dietètica, del qual també és professora.

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC:

La llicenciatura de CTA era un segon cicle que es cursava a la tarda, fins a les 9h. Érem un grup petit que veníem d'estudis diferents i no tots fèiem totes les assignatures, de manera que en algunes érem poquets. Això, evidentment permetia fer moltes activitats i sobretot pràctiques. Una anècdota que recordo amb molt de "carinyo" eren les classes i les pràctiques de Química que fèiem amb la Consol Blanch, llavors els laboratoris de la FCT eren al primer pis de l'edifici B. Doncs bé, aquestes pràctiques les teníem al final del dia i sempre hi havia moltes coses a fer, tant, que normalment obríem l'HPLC mitja hora abans de plegar i, esclar, entre que s'encenia, es calibrava i ens hi posàvem... ens faltava temps. De manera que el bidell sempre ens acabava cridant des del vestíbul:

–Consol, sempre sou els últims, s'ha de tancar, un dia dormireu aquí! Per sort, mai ho va fer!

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per als titulats de la UVic ?

Per a mi el més interessant és el Portal d'Ocupació, i ho sé per experiència ja que en el seu moment, i amb menys mitjans que ara, em va permetre trobar la primera feina en el sector de la indústria alimentària, on hi vaig estar durant deu anys abans de tornar com a professora a la UVic.

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Marina Sabaté

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns