Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Irene Solanich

09.12.2020
Share

Irene Solanich Sanglas és graduada en Traducció i Interpretació (2012) i màster en Traducció Especialitzada (2016). Actualment cursa els estudis de doctorat i és professora associada al departament de Filologia de la FETCH.

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC:

Tinc molt bons moments i records a la UVic, i possiblement molts són força més rellevants que aquest, però tinc un record molt especial del professor Ronald Puppo. Quan feia segon de batxillerat, la Universitat va organitzar una estada al Seminari de Vic per a possibles futurs alumnes de Traducció. El professor que se'n va encarregar va ser en Ronald Puppo. Jo vaig ser l'única persona de l'estada que va acabar cursant el grau i em va fer una il·lusió especial que el professor em recordés el primer dia de classe, a la sessió inaugural. A més, també li he d'agrair al professor Puppo que em descobrís la poesia de Maya Angelou. Des de llavors sempre m'ha acompanyat.

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per els titulats de la UVic?

Cursos per a la millora de les competències professionals. Crec que és un dels millor serveis, ja que és a llarg termini i en qualsevol moment de les nostres carreres ens pot ser útil, no només en acabar els nostres estudis

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Míriam Molas.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns