Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Lydia Brugué

25.11.2020
Share

Lydia Brugué Botia és graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic (2000) i doctora per la mateixa universitat en el marc del programa de doctorat en traducció, llengües i literatures. Actualment és coordinadora i professora del grau interuniversitari en Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades, així com del màster en Traducció Especialitzada. Alhora és membre del Grup de Recerca en Aprenentatge i Comunicació de la FETCH i participa en la organització del Premi de Traducció Andreu Febrer.

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC:

Recordo amb molta estima i certa enyorança cada racó del Palau Bojons, ubicat a la Plaça de l'Estudiant de Vic, que era el lloc on estudiàvem en aquells temps. Aquell espai privilegiat al centre de la ciutat ens va ajudar a crear un vincle molt proper i càlid entre els companys i companyes i també amb el professorat. Allà dins tot era molt especial. La Biblioteca era més petita que la d'ara, però tenia molt encant. Les escales de l'edifici, les aules petitones, la sala de conferències del davant de la plaça... Van ser temps dels quals sempre em quedarà un bonic record.

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per els titulats de la UVic ?

Tots els serveis em semblen molt interessants, certament, però si n'he de triar un... doncs trio els descomptes per a cursos de l'Escola d'Idiomes. Bàsicament perquè vinc del món de les humanitats, i per a mi és un tresor incalculable el poder conèixer noves llengües i cultures.

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Xavier Palomar

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns