Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Mar Beneyto

13.01.2021
Share

Mar Beneyto Seoane és diplomada en Educació Social (2006-2009), llicenciada en Psicopedagogia (2009-2011), graduada en Mestra d'Educació Infantil (2013-2016), màster en Educació Inclusiva (2011-2012) i doctora en Innovació i Intervenció Educatives (2019). És professora del Departament de Pedagogia de la FETCH i imparteix docència vinculada a la tecnologia i l'educació al grau en Educació Social i al doble grau de Mestres d'Educació Infantil i Mestres d'Educació Primària. També col·labora com a investigadora al Grup de Recerca Educativa de la UVic-UCC (GREUV).

Quin record tens dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC?

Fa més de 10 anys que estic vinculada a la UVic-UCC, com a estudiant i, els últims cursos, com a docent. Els records a la UVic-UCC són molts i bons, he conegut i he treballat amb moltes persones, companys i companyes, professorat i alumnat que aprecio molt. Com a anècdota recordo que el curs 2006-2007, amb un grup d'estudiants de diferents cursos d'Educació Social de la Universitat, vam crear una mena d'associació reivindicativa que vam batejar amb el nom de "CulActiu". Va durar poc, diria que un any, però vam organitzar des d'actes per al 8 de març a, també, alguna festeta ben distreta!

M'agrada recordar dos companys de classe amb qui vaig compartir la diplomatura d'Educació Social i que van marxar molt d'hora, l'Anna Peix i l'Oriol Ponsa.

Quin dels serveis d’Alumni creus que és més interessant per als titulats de la UVic? Per què?

Sens dubte la Biblioteca. El treball i l'acompanyament que realitzen des del servei és molt acurat. Al llarg de la meva trajectòria m'han ajudat en nombroses ocasions (formacions, recerca bibliogràfica, etc.) i sempre han mostrat predisposició, rigor i proximitat. 

I la setmana vinent, UAlumni convida a fer un cafè a...

Juan Antonio De los Cobos 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns