Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Marina Sabaté

15.10.2020
Share

Marina Sabaté Prat és graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVic-UCC (2016) i forma part del Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC)

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC:
Guardo molt bon record en general dels 4 anys a la FEC. Dels que van començar a ser companys de classe i s'han convertit en amics. Setmanes de dormir poques hores per entregar els treballs de l'Oreste, les classes d'en Santiago Jordan i d'en Guillem Marca, i del nostre àngel de la guarda, l'Eulàlia, que era cap d'estudis. La primera classe de creativitat amb en Carles Grau, que ens va fer cantar un sonet. Ens vàrem convertir en una petita família UVic-FEC, i vàrem poder posar el punt final amb una molt bona graduació.

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per als titulats de la UVic ?

Crec que Ambaixadors és una plataforma molt interessant. Trobes ajuda a través d'alumnis arreu del món, que et pot servir de pont en molts aspectes. Tant si vols anar de vacances, com fer unes pràctiques a l'estranger. Una xarxa de contactes tant en l'àmbit personal com laboral de la comunitat UVic que t'obre la porta al món, o si més no, la facilita.

Veure el mapa amb tantes banderes UVic és impressionant!

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Laura Domingo

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns