Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Mercè de Rocafiguera

30.09.2020
Share

Mercè de Rocafiguera i Espona és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989-1993), Màster en Traducció Especialitzada per la UVic (2010-2012) i Postgrau en Protocol i Gestió d’Esdeveniments per la Universitat de Barcelona (2016-2017). És responsable de premsa i protocol a l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals.

Un record dels teus anys d’estudiant a la UVic?

Com que el meu màster era totalment online, no tinc anècdotes de classe. El que sí que recordo és la pressió que suposava tenir com a professors persones amb qui feia molts anys que ens coneixíem. No us podeu imaginar com era (i també el goig que suposava) aprendre de Lluïsa Cotoner, Pilar Godayol, Francesca Bartrina, Teresa Julio, Pere Quer, Manuel Llanas i Ramon Pinyol, entre molts altres. Tots ells i elles un professorat extraordinari! La meva principal preocupació era estar a l’alçada, per això vaig haver de pedalar molt i vaig aprendre un pilot!

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per als titulats UVic?

Networking internacional: ambaixadors UAlumni. Crec que és una molt bona iniciativa i d’una gran utilitat per a les persones que van a fer estades a l’estranger, sigui per plaer, feina o estudi.  

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Anna Vila-Martí.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns