Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Míriam Molas

16.12.2020
Share

Míriam Molas Tuneu és llicenciada en Psicologia (2010), especialitzada en psicologia general sanitària, en psicoteràpia de l'àmbit juvenil i adult i altres experteses com la psicooncologia. Actualment és professora associada als graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Nutrició Humana i Teràpia Ocupacional a la FCSB de la UVic-UCC. També coordina l'assignatura de Psicologia de Fisioteràpia, el màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP) de la UVic i la Fundación Pilares de Madrid. És part de l'equip de coordinació del postgrau en Atenció i acompanyament a les persones amb deteriorament cognitiu (UVic i Universitat d'Andorra) i membre del grup de recerca M30 i doctoranda del programa en Cures Integrals i Serveis de Salut.

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC?

Em vaig llicenciar a la UAB, però fa poc vaig actualitzar-me estudiant un màster en Psicologia General Sanitària a la UVic-UCC del qual tinc molt bons records, sobretot perquè érem un grup reduït. Vaig tornar a les aules com a estudiant després de molts anys i això va "divertir-me" enormement. Recordo especialment les classes al laboratori practicant disseccions de cervells! Allà vaig confirmar que el meu món també era la ciència i que l'estudi del cervell humà és fascinant i infinit. També en aquells moments vaig conèixer i crear molt vincle amb dos professors que van contribuir especialment a la meva formació acadèmica, però que també van resultar ser un gran suport a nivell emocional i personal! Els estic enormement agraïda i sempre ho recordaré.

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per als titulats de la UVic?

Destacaria el Portal d'Ocupació, que és el que la major part de les persones que hem estat o som estudiants busquem quan estem a punt de finalitzar la formació. El primer pas al món laboral mai no és fàcil i rebre l'acompanyament i les eines adients per un servei expert és de gran ajuda.

I tornant de Nadal, UAlumni convida a un cafè a...

Mar Beneyto

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns