Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Núria Solà

05.11.2020
Share

Núria Solà Corretja és diplomada en Ciències Empresarials (UVic, 1995) i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses (UVic, 2003). Actualment és tècnica de la Unitat de Valoració i Transferència de Coneixement a l'Oficina Tècnica de Recerca i Transferència del Coneixement (OTRI).

Una anècdota o record dels teus anys d’estudiant a la UVic-UCC

Recordo especialment els primers anys d’Empresarials, quan encara érem pocs i ens coneixíem gairebé tots, bé perquè assistíem junts a classe, bé pels cafès que compartíem al bar que hi havia dins l’actual edifici B –per cert, ple de fum i amb poques taules–, o bé per les nits dels dijous. Sobretot per les nits dels dijous.

El primer curs d’Empresarials teníem classe d’estadística els dijous, de 19 a 21 hores del vespre, amb en Joan Carles Martori. Les seves classes eren de les dures i intenses, fos per la matèria, fos perquè era molt exigent o potser perquè només pensàvem a sortir al vespre, al Nexus, on sempre ens el trobaàvem juntament amb en Rafa Madariaga, l’altre professor a qui tothom temia, que omplia pissarres i pissarres de micro o de macroeconomia, com si estigués jugant un partit de tennis, anant d’un cantó a l’altre de la classe sense parar.

També tinc un bon record de quan anàvem creixent, incorporant noves carreres i nous alumnes, i sobretot, nous edificis. Poder estrenar aules en edificis nous va ser un plaer que descobries si et tocava gaudir-lo a principis de curs, quan t’assignaven el grup i la classe d’aquell any... Olor de pintura, parets netes, finestres noves, passadissos per descobrir i reformes que cada any ens portaven nous amics i coneixements.

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per els titulats de la UVic?

Els cursos per a la millora de les competències professionals. Malgrat tinguis una carrera universitària, sempre hi ha aspectes que cal treballar i millorar i s’agraeix trobar aquest suport en els cursos que s’organitzen.

I la setmana que ve, UAlumni convida a un cafè a...

Thais Buforn

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns