Skip to main content

Comunitat Universitària

Foto exterior de Miramarges a la UVic
Edifici de la Torre dels Frares.
Edifici de la Facultat de Medicina

Un 'tour' virtual per conèixer la UVic

19.01.2023
Share
Comunitat Universitària

El tour virtual de la UVic, incorporat al web de la Universitat, és una eina que permet fer un recorregut virtual per conèixer i descobrir els diferents edificis i espais de la UVic. També fa possible donar-los més visibilitat tant tenint en compte la comunitat universitària com les persones externes i els futurs estudiants.  

A l'hora de fer un tour virtual per la UVic, hi ha l'opció de visualitzar un circuit general, a l'apartat de Benvinguda a la UVic. Però, el recorregut també pot ser més concret i incidir en els Edificis (Miramarges, Masia de la Torre dels Frares, Torre dels Frares, can Baumnann i Althaia) i en els Espais (Biblioteca, sales d'actes, aules docents, espais esportius, coworkings i patis interiors). D'altra banda, també es pot fer el circuit seleccionant l'àmbit de coneixement que interessi: Biociències, Educació, Empresa i Coneixement, Enginyeria, Esports, Psicologia i Salut. 

El projecte, promogut per l'Àrea de Màrqueting i l'Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals, contempla que els circuits es puguin anar actualitzant periòdicament, amb la incorporació d'espais nous o la renovació d'aquells que han canviat molt per les modificacions i millores que s'hi han fet. A més d’estar incorporat al web de la UVic, també es pot visualitzar dins de cada espai de la pàgina U360º Espais i Instal·lacions, en aquells casos en què tinguin tour virtual.

Recentment, també s'ha desenvolupat el tour virtual de la Facultat de Medicina, que es pot consultar des de la seva web. 

 

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns