Skip to main content

Internacional

la delegació de la FCSB a la conferència COHEHRE

Una delegació de la FCSB participa en la Conferència COHEHRE

Share

Una delegació de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) de la UVic-UCC va participar en la conferència anual COHEHRE (Consortium of Institutes of Higher Education in Health and Rehabilitation in Europe), celebrada entre l’11 i el 13 de maig a la Universitat de Ciències Aplicades de Rotterdam (Holanda), amb el títol Urban Health: inclusion and sustainability in super-diverse cities. El tema de la conferència va girar al voltant de la reducció de les desigualtats entre i dins dels països, enllaçant amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. 

Aquesta conferència anual ha servit per donar continuïtat a la Xarxa i per seguir posicionant la Facultat en el marc europeu de facultats de ciències de la salut. La FCSB forma part de la xarxa COHEHRE des de l’any 2015 i per la UVic-UCC representa una associació estratègica a l’hora d’impulsar col·laboracions amb altres institucions d’educació superior membres. Després de dos anys de pausa a causa de la pandèmia de Covid-19, la conferència va reprendre el seu format presencial i va comptar amb l’assistència d’estudiants, professors i investigadors del camp de les ciències de la salut de diversos països. 

Per part de la UVic-UCC hi van assistir presencialment Ester Goutan, cap d’estudis de la FCSB i investigadora del grup de recerca en Reparació i Regeneració Tissular (TR2Lab), i qui també és membre de la junta del COHEHRE i colidera la branca de recerca del projecte; Montse Romero, responsable de relacions internacionals de la FCSB, investigadora del grup de recerca Methodology, methods, models and outcomes of health and social sciences (M3O) forma part de la comissió de treball de la branca acadèmica i va reunir-se amb diferents socis i explorar noves col·laboracions i projectes en el marc de la Xarxa; Míriam Torres, degana de la FCSB, Elisabet Dachs, Meritxell Mondéjar i Anna Ramon, investigadores del grup de recerca Methodology, methods, models and outcomes of health and social sciences (M3O); Elisabet Dachs, investigadora del TR2Lab i Eva Cirera, investigadora del grup de recerca en Esport i Activitat Física (GREAF). De manera telemàtica hi van participar els investigadors del M3O Josan Merchán, Eduard Minobes i Meltem Yildirim. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns