Skip to main content

Agenda

Projecció del documental: "The invisible extinction" (2022)

Aquest documental mostra com l'ús excessiu d'antibiòtics, cesàries electives i aliments processats estan afavorint la reducció de la nostra ecologia microbiana interior. Modera Marc Llirós.29.11.2312.00 h Aula Segimon Serrallonga Organitzat per la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries. 

USeminars: Diseases of Developing Countries – "Social determinants of health: the UN sustainable development goals.

Roger Paredes protagonitza l'USeminar "Diseases of Developing Countries – "Social determinants of health: the UN sustainable development goals"". 29.11.202312.45 hAula T112/T113 

Taller: "Empatitza. La competència intercultural a l'aula"

El taller "Empatitza. La competència intercultural a l'aula" a càrrec d'Ignasi Arumí Prat i Marta Corominas Salom, coorganitza l'Associació Options Catalunya-Nepal.29.11.2319.00 h Sala Modernista del Casino de VicUna activitat de la programació setembre - novembre 2023, de l'Ateneu de Vic. 

Jornada: "Periodisme i intel·ligència artificial: entre el recel i l'adaptació"

L'Associació Catalana d'Editors de Diaris (ACED) i la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic (FEC), us conviden a la Jornada de "Periodisme i intel·ligència artificial: entre el recel i l'adaptació". 01.12.23De 9.00 h a 14.00 h A BAU, C. de Pujades 118, 08005 BarcelonaPrograma detallat:9.00 h Benvinguda i inauguració de la Jornada9.15 h Ponència Patrícia Ventura (Doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB, experta en ètica, IA i comunicació) El periodisme davant la IA: Interpretació crítica i adopció responsable de les tecnologies algorítmiques10.00 h Ponència Raül Menéndez (Departamentde Desenvolupament de Producció i Gestió de Continguts de la CCMA) La IA aplicada al 3Cat10.45 h Pausa11.15 h Ponència David Corral (Responsable d'Innovacióde RTVE) "Entre el recelo y la adaptación... hay unas cuantas oportunidades"12.00 h Ponència Charlie Beckett (Professor of Practice, Director of Polis and the Polis/LSE JournalismAI Project. The London School of Economics and Political Science) "Generating Change: the impact of AI on journalism"12.45 h Taula rodona directors de diaris membres de l'ACED. Albert Sáez, Director d'El Periódico. Enric Sierra, Director adjunt de La Vanguardia. Esther Vera, Directora de l'Ara. Marc Basté. Editor de Diari de Sabadell, Diari de Terrassa i Nació Digital. Moderador: Agustí Danés, Director editorial del grup EL9NOU 13.30 h Cloenda

Xerrada: Entrenament de la força com a base del desenvolupament de les esportistes

Conferència emmarcada dins la 6a edició del projecte de transferència de coneixement Talent Esportiu Osona (TEO), a càrrec de Esther Morencos, Doctora en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i preparadora física selecció absoluta femenina hoquei herba Cicle Olímpic Tòquio 2020.12.12.202318.00 hEn líniaOrganitzen el CEEAF – Projecte Talent Esportiu Osona (TEO) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gurb, l'Ajuntament de Torelló, l'Ajuntament de Vic i la Universitat de Vic-Central de Catalunya.Inscripcions a través d'aquest enllaç, data límit d'inscripcions 07 de desembre. 

Projecte: El Premi Llegim Ciència (PLC)

El Premi Llegim Ciència (PLC) és un projecte on es proposa llegir una novel·la de l'àmbit de la ciència, la tecnologia, entre d'altres. Va dirigit a estudiants de 3r i 4t ESO amb el suport del seu professorat. 28.02.24Sessió 1: dirigit a 3r ESO - horari de 9.00 h a 10.30 h Sessió 2: dirigit a 4t ESO - horari d'11.15 a 12.45 h El projecte del PLC-UVic es troba dins el programa d'activitats de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC-UVic), i també a la Secció-Vic de la Societat Catalana de Biologia (SCB) de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), i compta amb la col·laboració del programa UDivulga. Ciència i Societat. Inscripció prèvia aquí. Tríptic i bases aquí.     

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns