La selfie
La selfie

Alba Puigvert: "M'agrada el pati de l'edifici B de Miramarges perquè ha presenciat diades d'Emboirats, nervis preexàmens, riures postclasses i moments molt bonics"

16.06.2021
Share

Avui coneixerem una mica més l'Alba Puigvert, que treballa a l'Area de Gestió Econòmica i de Personal després d'haver passat una bona temporada a l'Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals. 

1.- La teva principal virtut? La flexibilitat, sense cap dubte.

2.- Què és el que més aprecies dels teus companys/es de feina? L’amabilitat i la col·laboració.

3.- Quin és el teu lloc preferit de la UVic? El pati de l’edifici B de Miramarges. Ha presenciat, entre altres, diades d’Emboirats, nervis preexàmens, riures postclasses i moments molt bonics.

4.- Si poguessis tornar a néixer, què voldries ser aquest cop? Em dedicaria al qualsevol cosa relacionada amb el motociclisme professional i, si no pogués ser, seria un dels meus gats.

5.- En el meu món ideal... Tothom té una vida digna".

6.- Recomana’ns un llibre, una cançó i una sèrie. 

Llibre: Las cosas que importan, de 72kilos.

Cançó: New Light, de John Mayer.   

Serie: How I Met Your Mother, a Netflix. (És llegen... espera... dària)

7.- Si mai et volguessis perdre, on t’hauríem d’anar a buscar? A Creixenturri, a mig camí entre Sant Pau de Segúries i Camprodon.

8.- Què et fa ràbia? Les persones que no valoren el que (i qui) tenen al costat

9.- Què t’alegra el dia? Escoltar la veu dels que estimo (encara que sigui per telèfon) i els banys d’escuma.

10.- “No em voldria morir sense haver... superat les meves pors”.

 

La Selfie és una secció en què la gent es retrata d'una manera integral, és a dir, en cos i ànima. El retrat del cos avui dia és fàcil. El de l'ànima ja costa més. Per això proposem deu preguntes perquè els lectors i les lectores es facin una idea molt aproximada de qui sou, on aneu i com tornareu. 

Tothom pot sortir a La Selfie. Només t'has de descarregar el document, respondre'l i enviar-lo a premsa@uvic.cat juntament amb un autoretrat fet des del mòbil

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns