La selfie
La selfie

Ricard Castro Prat

13.05.2021
Share

En Ricard Castro és professor del departament de Ciències de la Salut Aplicades de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i avui ens brinda la seva selfie.

1.- La teva principal virtut? Creure en la gent.

2.- Què és el que més aprecies dels teus companys/es de feina? Les seves brillants idees i comentaris quan fem el cafè al Sagrada.

3.- Quin és el teu lloc preferit de la UVic? L’ametller que hi ha a Miramarges, passat el local del comitè d’empresa.

4.- Si poguessis tornar a néixer, què voldries ser aquest cop? Pagès. Tocar cossos està bé (sóc fisioterapeuta), però cada cop em fascina més el contacte amb la terra.

5.-  “En el meu mon ideal... els castells serien l’esport rei”.

6.- Recomana’ns un llibre, una cançó i una sèrie. El hombre en busca de sentido, de Viktor Frankl. El nostre temps, d’Obeses, de l’àlbum Fill de les Estrelles. Dexter, per la doble moralitat.

7.- Si mai et volguessis perdre, on t’hauríem d’anar a buscar? A la Vall de Pineta, a 1.100 metres d’alçada, enmig del Pirineu Aragonès.

8.- Què et fa ràbia? No saber el perquè de les coses.

9.- Què t’alegra el dia? El contacte amb la gent (si bé escàs en aquesta època)

10.- “No em voldria morir sense haver... viscut!"

La Selfie és una secció en què la gent es retrata d'una manera integral, és a dir, en cos i ànima. El retrat del cos avui dia és fàcil. El de l'ànima ja costa més. Per això proposem deu preguntes perquè els lectors i les lectores es facin una idea molt aproximada de qui sou, on aneu i com tornareu. 

Tothom pot sortir a La Selfie. Només t'has de descarregar el document, respondre'l i enviar-lo a premsa@uvic.cat juntament amb un autoretrat fet des del mòbil.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns