Un cafè amb UAlumni
Un cafè amb UAlumni

Marta Guimerà

02.02.2021
Share

Marta Guimerà Gallent és graduada en Psicologia (2919) i està a punt de finalitzar el Màster en Psicologia General Sanitària (març de 2021). Actualment forma part de l’equip de la Unitat de Benestar i Seguretat Laboral de la UVic dins de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals.

Què recordes de quan estudiaves a la UVic?

Tinc molt bon record de les classes de casos reals del màster. Els professors i professores ens preparaven els casos per poder posar en pràctica els nostres aprenentatges amb actors i actrius que venien al Laboratori de Psicologia de la Universitat. Realment van ser uns mesos molt emocionants i plens d’aprenentatges i, a més, va ser d’allò més divertit poder compartir aquesta experiència amb un bon grup de companys i companyes i professorat!

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per als titulats de la UVic? Per què?

Personalment crec que un dels Serveis Alumni més interessants són els descomptes en màsters i formació contínua, que ens permeten seguir creixent amb la nostra activitat acadèmica i professional. L’àmbit de la psicologia és un camp molt ampli que requereix estar en formació constant i, d’aquesta manera, els descomptes ens animen a fer-ho possible!

La setmana vinent UAlumni convida a fer un cafè a...

Anna M. Busquets.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns