Skip to main content

Recerca

Marina Geli en la Jornada RDI TIC Salut Social del 2023
Marina Geli, directora general de la FESS, en la Jornada RDI TIC Salut Social del 2023

Inscripcions obertes a les XIII Jornades RDI TIC Salut Social, que debatran sobre inclusió social i intel·ligència artificial

08.02.2024
Share

Les persones que estiguin interessades a assistir a la 13a edició de les  Jornades RDI TIC Salut Social, enguany sota el lema "Construint inclusió amb la IA als serveis socials", ja poden formalitzar la seva inscripció prèvia a través del web de la jornada clicant en aquest enllaç. La jornada s’ofereix en format híbrid, presencial i online, i la modalitat presencial té un aforament màxim de 200 persones, per la qual cosa es recomana inscriure's prèviament. La retransmissió en streaming és il·limitada; no obstant això, també requereix inscripció prèvia a través del mateix enllaç. El mateix dia de la jornada quedarà habilitat el visor per connectar-se en remot des del seu lloc web.  

L’acte tindrà lloc el pròxim 25 d’abril al Paranimf de la UVic-UCC, de 9 a 17 h. Comptarà amb la presència de representants dels serveis socials, del món acadèmic i del teixit industrial. Un debat en què es presentarà l’estat actual en matèria de necessitats socials i com es poden resoldre amb l’exemple de projectes que utilitzen la intel·ligència artificial aplicada. També es presentaran els avenços de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària. El debat girarà entorn de com avançar cap a una societat més inclusiva. Es tractarà, en definitiva, d'una jornada amb mirada tecnològica de present i futur sobre els serveis socials a Catalunya per continuar avançant sense perdre de vista les necessitats reals de la ciutadania. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns