Skip to main content

Docència

Gerard Coll (esquerra) i Miquel Missé (dreta)
Gerard Coll (esquerra) i Miquel Missé (dreta) - CC BY-NC-SA CCCB, Gemma Vila, 2024
Gerard Coll (esquerra) i Miquel Missé (dreta)
Gerard Coll (esquerra) i Miquel Missé (dreta) - CC BY-NC-SA CCCB, Gemma Vila, 2024

“Desentrellar la violència”: Gerard Coll-Planas imparteix una xerrada al CCCB

08.02.2024
Share

El director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la UVic-UCC i sociòleg especialista en gènere i sexualitat, Gerard Coll-Planas, va impartir el dijous 1 de febrer una xerrada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). En aquesta xerrada, moderada pel sociòleg i activista Miquel Missé, hi van assistir 275 alumnes d’entre 15 i 18 anys de diversos instituts de Barcelona.  

La ponència, que es titulava “Desentrellar la violència”, se centrava en la violència de gènere i l'enfocava des d’una mirada complexa, tenint en compte les diferents desigualtats que afecten les relacions humanes. Coll va explicar el concepte de la interseccionalitat per mitjà de definicions i d'activitats, analitzant alguns casos per veure com interactuen en la societat els eixos de desigualtat com el gènere, la raça, la classe social o l'orientació sexual, entre altres. 

La xerrada es va fer en el marc del programa Xerrades per a estudiants de secundària, del CCCB, que té com a objectiu acostar temes d’actualitat als estudiants i donar-los l’oportunitat de dialogar amb les veus principals de la cultura contemporània.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns