Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Setmana lila a la Biblioteca de la UVic

La Biblioteca de la UVic comença la Setmana lila

04.03.2021
Share

Del 8 al 14 de març i coincidint amb el Dia Internacional de la Dona tindrà lloc la campanya Setmana lila a la #bibliouvic 2021, una iniciativa que inclou la difusió a través de les xarxes socials i una exposició presencial de set documents relacionats amb la lluita feminista. L’objectiu principal de la campanya és fomentar, dinamitzar i fer visible la bibliografia de caràcter feminista i reivindicatiu del fons de la Biblioteca de la UVic-UCC.

Aquest projecte es va iniciar l’any passat amb la Setmana lila a la #bibliouvic 2020 on es van compartir obres de figures reconegudes de la teoria feminista com Silvia Federicci, Najat el Hatchmi o Natasha Walter; a més de les obres Dibuixant el gènere del professor de la UVic-UCC i director del Centre d'Estudis Interdisciplinaris de Gènere, Gerard Coll-Planas, o la publicació de l’editorial Eumo Dones, educació i treball, de Leonor Serrano.

Des de la Biblioteca animen a tothom a fer-ne un seguiment a través d'Instagram i Twitter i a visitar l’exposició presencial a partir del dilluns 8 de març a la Biblioteca de Miramarges.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns