Skip to main content

Institucional

Segimon Serrallonga

Torelló farà l’acte d’entrega de la 15a beca Segimon Serrallonga  

Share
Institucional

Aquest cap de setmana tindrà lloc l’acte de lliurament de la quinzena beca Segimon Serrallonga d’Ampliació d’Estudis a l’Estranger. Aquesta beca està dotada amb 10.000 € i permet l’ampliació d’estudis a l’estranger a estudiants en àrees d’humanitats, arts, ciències socials i ciències de l’educació. L’acte tindrà lloc al teatre Cirvianum aquest dissabte, a les 11.30 h.  

Durant l’entrega es pronunciarà la conferència “Via Laietana, la casa dels horrors. Reivindicació actual d’una memòria”, a càrrec d’Antoni Batista, periodista, doctor en Ciències de la Comunicació i músic. Ivette Nadal farà una intervenció musical i clourà l’acte Marçal Ortuó, alcalde de Torelló. L’Ajuntament de Torelló compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya en les tasques d’assessorament i difusió de la beca Segimon Serrallonga, instituïda l’any 2006 quan l’Ajuntament de Torelló va nomenar fill predilecte del municipi a l’escriptor i professor. 

Aquesta beca va dirigida a persones que tinguin un títol superior expedit per una universitat o un centre d’educació superior dels Països Catalans o bé que es trobin cursant el darrer any d’estudis d’una titulació de les àrees d’humanitats, arts, ciències socials i ciències de l’educació.  

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns