Skip to main content

Recerca

Gestors i gestores que van participar al programa
Gestors i gestores que van participar en el programa
Una de les sessions del 31è Programa d’Especialització de Gestors en Programes Europeus de CDTI
Una de les sessions del 31è Programa d’especialització de gestors en programes europeus de CDTI

El CT BETA, present al 31è Programa d’especialització de gestors en programes europeus de CDTI

21.03.2024
Share

Aquest mes de març s’ha portat a terme la 31a edició del Programa d’especialització de gestors en programes europeus d'I+I (PEG), una activitat formativa de reconegut prestigi organitzada per l’Oficina CDTI-SOST a Brussel·les. Aquest programa és una oportunitat única perquè la gent participant pugui aprofundir en els seus coneixements sobre les convocatòries de finançament europeu i la programació estratègica de la Comissió Europea per als anys vinents. 

Només catorze gestors d'entitats espanyoles van tenir l’oportunitat de participar en aquesta edició, que tenia com a principal objectiu ajudar-los a tenir informació de primera mà sobre els diversos programes d'investigació i innovació europeus, amb especial èmfasi en Horitzó Europa. Entre els seleccionats hi havia Bruna Miralpeix, Business Developer del Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC, qui va poder compartir experiències i coneixements amb altres professionals del camp. Aquesta participació no només servirà per enfortir la capacitat de l’entitat d’accedir a fons i recursos europeus, sinó que també contribuirà al desenvolupament de noves xarxes de col·laboració amb altres entitats de primer nivell. 

Durant dues setmanes intensives, els catorze participants han pogut gaudir d'una agenda intensiva que ha abastat temes crucials, com ara les noves polítiques de finançament i les últimes tendències en recerca i innovació, així com les estratègies per a una millor participació en els programes europeus. 

Elevar el posicionament estratègic 

L'èxit del Programa d’especialització de gestors en programes europeus d'I+I de CDTI-SOST radica en la seva capacitat per elevar el posicionament estratègic de les entitats participants, donant eines per adquirir coneixements clau i estratègies fonamentals per anticipar-se a les futures convocatòries i maximitzar les oportunitats de finançament. Per aquest motiu, s’ha previst que l’experiència i els coneixements adquirits en la formació es traslladin a la resta de gestores de l'Oficina de Projectes de la UVic-UCC en una jornada de transferència de coneixement que es farà les pròximes setmanes. 

Aquesta formació s’ha portat a terme en el marc del projecte “UEurope: La UVic-UCC hacia Europa. El reto de su internacionalización” (ref. GPE2022-000965 MCIN/AEI/10.13039/501100011033), finançat per l’Agencia Estatal de Investigación, amb l’objectiu de formar i acompanyar el PDI —júnior i sènior— en tot el procés de participació en el programa Horizon Europe. El projecte està coordinat des de l'Oficina de Projectes de la UVic-UCC.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns