Skip to main content

Docència

Un moment de la formació
Un moment de la formació
Un moment de la formació
Un moment de la formació

L’Escola de Postgrau de la UVic imparteix formació a mida sobre IA als professionals de Benito

08.02.2024
Share

En el marc de la formació a mida que l'Escola de Postgrau de la UVic ofereix a les empreses, ahir es va començar a impartir als espais de la UVic l’activitat formativa Transforma el teu Negoci amb IA, adreçada a una seixantena de treballadors de Benito. El curs, que inclou un total de cinc sessions de dues hores cadascuna, es desenvolupa en dos grups, un que segueix les classes els dimecres i un altre que ho fa els dijous. 

Al llarg d’aquestes sessions, el personal de Benito podrà aprendre com les eines que proporciona la intel·ligència artificial generativa el poden ajudar a fer un millor ús del programari amb el qual ja està treballant a l’empresa. Així, la formació li permetrà conèixer diferents aspectes de la IA, com aplicacions per al món empresarial, elements que van més enllà del ChatGPT, i eines per a l’automatització de processos i la gestió de projectes, com també per al màrqueting i les vendes, la gestió de la selecció de personal i el management, entre d’altres.

Amb la formació a mida per a les empreses, l'Escola de Postgrau de la UVic cerca potenciar el talent intern de les entitats amb què col·labora i ajustar-se a les necessitats específiques de cada organització. Inclou tant formacions de nova creació com cursos adaptats sobre els existents. Les classes s'imparteixen a la UVic o a les instal·lacions de l'empresa, segons les necessitats de cada companyia. 
 

 

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns