Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, a punt per la 38a edició

Torna el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, amb descomptes per a la comunitat UVic

20.01.2021
Share

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló celebra la seva 38a edició del 22 al 31 de gener del 2021, després d’ajornar-se el novembre passat per la covid-19. Les pel·lícules que s’hi projectaran s’emetran en línia, en la plataforma del mateix Festival, a la qual  pot accedir des de la primera setmana de gener per adquirir-hi les entrades. Els films programats ja es poden consultar en aquest enllaç. Destaquen Everest – The hard way o The pinnacle of rush. Per al Festival, la comunitat UVic gaudeix d’un 50% de descompte en la compra d’entrades. Tota la informació relacionada amb el festival es pot consultar a https://torellomountainfilm.cat/

Malgrat que la projecció de les pel·lícules serà en línia, el Teatre Cirvianum acollirà alguns actes presencials que es podran veure també en streaming al canal de YouTube del Festival. Seran presencials la inauguració, que consisteix en la representació de l’espectacle El Tibet, terra de neus, terra de déus, i la clausura, on s’anunciaran els films premiats i es projectarà la pel·lícula guanyadora de la Secció Oficial. En tots dos actes és imprescindible reservar l’entrada a través de la pàgina del Festival, i la clausura serà gratuïta.

El Teatre Cirvianum també acollirà les conferències "Viatge al Mustang secret", a càrrec de l’escriptor i viatger Enric Soler; "Antics regnes del Tibet, l’enigma de Zhang Zhung", a càrrec del periodista i viatger Toni Arbonès; i "Com s’afronten els reptes socials des del punt de vista de la filosofia budista", a càrrec del lama tibetà Thubten Wangchen, director de la Casa del Tibet. Totes tres xerrades són gratuïtes i requereixen reserva d’entrada per internet.

A més, en el marc del Festival BBVA Cinema de Muntanya de Torelló, també tindrà lloc la Torelló Mountain Wines, una mostra i tast de vins de muntanya.

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns