Skip to main content

Comunitat Universitària

Andrea Villena, nova protagonista de les UAlumni Stories
Andrea Villena, nova protagonista de les UAlumni Stories

Andrea Villena, nova protagonista de les UAlumni Stories

09.05.2024
Share

Andrea Villena, graduada en Psicologia a la UVic el 2018 i headhunter (cercatalents) de la seva pròpia empresa, Founder The Consulting Solutions, és la protagonista d’una nova entrega de les UAlumni Stories.

A l’entrevista, Villena explica la seva trajectòria formativa durant els anys en què va estar cursant el grau en Psicologia a la UVic i també comparteix la seva trajectòria professional com a especialista en headhunting. Un altre tema que tracta en aquesta entrega de les UAlumni Stories és l’impacte que pot tenir un cercatalents a l’hora de posicionar l’empresa per davant de la competència i fer créixer el negoci. Concretament, remarca que aquest tipus d'especialista ha de tenir un ampli coneixement del mercat i de la tecnologia i “té influència, coneixement i contactes de qualitat”. 

El projecte UAlumni Stories dona a conèixer les trajectòries vitals i professionals del col·lectiu UAlumni a partir de membres que han destacat en el seu àmbit professional. En el decurs d’una entrevista, expliquen la seva trajectòria professional, els seus projectes i la seva experiència universitària. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns