Skip to main content

Recerca

Webinar

El Vicerectorat de Recerca i l’OTRI organitzen un webinar per als investigadors que es presenten a la convocatòria de projectes I+D

24.07.2020
Share

La convocatòria de projectes I+D del Ministerio de Ciencia e Innovación és una data clau en el calendari de qualsevol investigador. És per això que el Vicerectorat de Recerca i Transferència del Coneixement de la UVic-UCC, juntament amb l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència del Coneixement, han organitzat un webinar que el 7 de setembre, de 10 a 12h del matí, resoldrà els dubtes i les preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria estatal.

En aquesta sessió es comptarà amb la presència de Manuel Martínez-Nicolás, coordinador de la subàrea de Comunicació de l’Àrea Científica de Ciències Socials de l’Agència Estatal de la Investigació (AEI). Des de l’OTRI creuen que aquesta proposta pot ser una gran oportunitat, ja que al setembre hi ha prevista una nova convocatòria de projectes I+D. A més, el webinar adoptarà un format pregunta-resposta molt dinàmic en què els investigadors podran enviar els seus dubtes i el ponent els els resoldrà.

Martínez-Nicolás ja va fer el juny passat, en un webinar organitzat des de la UNIR, una presentació sobre bones propostes a la convocatòria de projectes I+D+I. En aquest acte hi van assistir diversos membres de l’OTRI i investigadors de la Universitat.

En aquest enllaç us podeu inscriure a l’acte fins al 3 de setembre.

:

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns