Skip to main content

Comunitat Universitària

Carme Bravo
Carme Bravo

Carme Bravo, protagonitza l’última UAlumni Stories del curs

06.06.2024
Share

Carme Bravo és la protagonista de l’última entrega de les UAlumni Stories del curs. Bravo es va graduar en la primera promoció de l’Escola de Mestres de Vic i va treballar durant molts anys a l’Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, on també va ser directora disset anys. Actualment, treballa com a coordinadora de Formació Permanent del Professorat als Serveis Territorials a la Catalunya Central. 

A l’entrevista, Carme Bravo explica la seva trajectòria laboral i el seu pas per la Universitat, explicant les seves primeres impressions un cop va començar a exercir la seva professió. En la peça també parla sobre la competència lectora: “Una persona amb una bona competència lectora té més probabilitats d’èxit en l’educació, en la carrera professional i en la interacció social”, explica Bravo a l’entrevista, en què també parla sobre la importància de tenir una bona fluïdesa lectora per tal de desenvolupar les habilitats cognitives. 

El projecte UAlumni Stories dona a conèixer les trajectòries vitals i professionals del col·lectiu UAlumni de membres que han destacat en el seu àmbit professional. En el decurs d’una entrevista, expliquen la seva trajectòria professional, els seus projectes i la seva experiència universitària. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns