Skip to main content

Comunitat Universitària

Imatge de persones caminant per un camí

'Descobreix el territori', el nou programa del Servei d’Esports

Share
Comunitat Universitària

El Servei d’Esports ha engegat un nou programa anomenat Descobreix el territori, que té com a objectiu promocionar l’activitat física i donar a conèixer l’entorn que ens envolta.  

El programa utilitza l’aplicació mòbil Wikiloc, amb la qual un grup de col·laboradors de la comunitat universitària realitzen rutes, les graven en el seu mòbil i les pugen a l’aplicació. A partir d’aquesta aplicació, els usuaris subscrits poden seguir-les de forma senzilla i gratuïta amb l’ajuda del mòbil. Actualment, el programa té 60 usuaris i s’han descarregat excursions en 40 ocasions.  

L’aplicació també ofereix una oportunitat a estudiants, professors i personal de serveis de la UVic que vulguin fer rutes per la zona tot i no estar-hi familiaritzats. Tot i que en un primer moment la finalitat del programa era donar a conèixer rutes i llocs emblemàtics d’Osona, la col·laboració de la comunitat ha contribuït a fer que es formuli una expansió a la resta del territori català.  

Aquest projecte és obert i qualsevol persona de la comunitat UVic s’hi pot sumar. Els interessats poden escriure a l'adreça servei.esports@uvic.cat. Totes les excursions publicades i les instruccions per seguir les excursions són al web Descobreix el territori.  

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns