Skip to main content

Institucional

Aixetes tancades (Pexel)

El CT BETA i el CERM de la UVic-UCC s’adhereixen a la campanya de conscienciació “Retalla l’aigua”

21.03.2024
Share

Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua, el dia 22 de març, la UVic-UCC a través del CT BETA i del CERM, s’ha adherit a la campanya de conscienciació “Retalla l’aigua”, per promoure’n l’estalvi.

La situació actual de sequera a Catalunya és completament excepcional. La campanya convida a reduir el consum d’aigua, i per fer-ho insisteix en el fet que “hem de tancar l’aixeta” tant com sigui possible i utilitzar la mínima quantitat d’aigua necessària. A més, per donar-hi més visibilitat s’han elaborat uns vídeos per al canal de Youtube del Consell Comarcal d’Osona en què Pilarin Bayés, Quimi Portet, Bruna Vilamala, Maria Nicolau i Pep Sala promocionen aquesta iniciativa.

“Retalla l’aigua” és una campanya del Consell Comarcal d’Osona, que té el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana d’Aigua, l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Manlleu, Aigües Vic, les Depuradores d’Osona, el Consorci del Ter, el Consell Comarcal del Ripollès, el CERM, el CT BETA i Aigües d’Osona.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns