Skip to main content

Recerca

El projecte Co-Care es dona a conèixer a les xarxes amb motiu del dia mundial de l’Alzheimer

23.09.2020
Share

El projecte Co-Care, liderat per la UVic-UCC i que busca impulsar el desenvolupament d’eines TIC pensades per facilitar el dia a dia els cuidadors i cuidadores de les persones amb Alzheimer, ha estrenat pàgina web i perfil oficial a Twitter. Ho ha fet concidint amb el dia mundial de l’Alzheimer, el passat dilluns 21 de setembre. La web de Co-Care té com a objectiu deixar constància de l'evolució del projecte, i mantenir informades dels seus avenços les persones interesaades. Al perfil de Twitter @CoCare_EU i a www.co-care.eu s'hi poden trobar les notícies més recents del projecte, així com els socis que hi participen o els objectius que persegueixen.

Lluitar contra l’Alzheimer amb l’ajuda de les TIC

Co-Care busca que l’ús de les TIC per part de les persones cuidadores sigui un suport més que els faciliti la vida, tant a elles mateixes com a les persones amb Alzheimer de qui tenen cura. El projecte uneix els eixos universitaris amb els empresarials i també als usuaris finals, tant les persones cuidadores com les cuidades.

Per part de la UVic, s’hi ha implicat investigadors del grup de recerca M3O i Digital Care que col·laboren amb 10 socis europeus més. El projecte, que va arrancar formalment l’1 de gener, tindrà una durada de 3 anys i es duu a terme en el marc de la convocatòria Knowledge Alliances del programa Erasmus+, que fomenta activitats transnacionals entre institucions d’educació superior i empreses.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns