Docència
Docència

Finalitza el programa d'emprenedoria Explorer 2021

06.05.2021
Share

El programa d’acceleració de projectes emprenedors Explorer del centre coordinador UVic-UCC va  celebrar la seva final el passat 28 d'abril, en una jornada al llarg de la qual nou finalistes van fer la presentació verbal o pitch del seu projecte.Durant 12 setmanes, els i les participants a aquest programa que ajuda a experimentar l'emprenedoria com a opció professional, han treballat i madurat la seva idea per convertir-la en una solució que contribueixi a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'Agenda 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en funcionament de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Així mateix cada un dels equips ha comptat amb el suport d’un mentor durant 6 setmanes per ajudar a la concreció i maduració dels projectes.

El jurat del programa el conformaven el professor Cèsar Duch, coordinador de l'MBA de la UVic; Elisenda Tarrats, coordinadora de la Unitat d’Emprenedoria, i Marc Serra, tècnic de valoració i transferència de coneixement de la UVic-UCC. Després de valorar la potencialitat, el grau d’innovació, l'impacte social, l'escalabilitat i l’equip de cadascun dels projectes, el jurat va otorgar el premi al projecte D’Orígens. Una start-up creada en el marc d’aquest programa i formada per Irene Chércoles Mercader, Ricard Sala Carranza, Guillem Soler Torres i Laura Toran Arnau.

Tots els participants que han completat les activitats formatives obtenen un certificat de participació expedit pels organitzadors del programa. Els guanyadors d'aquesta edició del centre coordinador Explorer Space UVic-UCC, també gaudiran d’una experiència intensiva d'immersió i formació amb un viatge d'una setmana de durada, l'estiu de 2021, a un hub d'innovació europeu juntament amb la cohort de Fellows Explorer formada per tots els membres dels equips guanyadors del conjunt de centres coordinadors Explorer.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns