Skip to main content

Recerca

Assistents del CT BETA a l'EU Green Week

La comunitat MED Green Growth, liderada pel CT BETA, celebra el seu esdeveniment final en el marc de l'EU Green Week

02.06.2022
Share
Recerca

Des de fa 6 anys, el Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC lidera la MED Green Growth, una comunitat temàtica finançada pel programa europeu Interreg MED per promoure l’economia verda i circular a la regió Mediterrània. La comunitat connecta 17 projectes, en els quals participen 165 entitats de 13 països del Mediterrani. El 2019 la seva activitat va rebre el reconeixement de la Unió per la Mediterrània, gràcies al seu potencial per incrementar la capacitat de cooperació en la transició cap a una economia verda, circular i inclusiva.

Aquest dimecres ha tingut lloc un acte a Brussel·les per tancar la seva segona etapa, que ha quedat emmarcat en el programa de l'EU Green Week, l'esdeveniment anual més gran sobre política mediambiental que s’organitza a Europa i que se celebra del 30 de maig al 5 de juny. L’edició d’enguany de l'EU Green Week s’ha centrat en les estratègies per aconseguir que Europa continuï la seva evolució cap a la sostenibilitat i la neutralitat climàtica. 

Aquest esdeveniment ha reunit una gran varietat d’institucions públiques i privades interessades a incorporar pràctiques sostenibles. Principalment, ha posat el seu focus en els canvis necessaris perquè les empreses i autoritats públiques puguin incorporar nous criteris i estratègies per a augmentar la seva sostenibilitat.

El CT BETA, present en dos esdeveniments més de l'EU Green Week

Diversos membres del CT BETA han participat en altres esdeveniments relacionats amb l'EU Green Week. Per una banda, Nagore Guerra va ser a Ghent per a presentar el projecte FERTIMANURE a la Biorefine Conference, organitzada pel Biorefine Cluster amb l’objectiu de reunir una gran varietat d’experiències relacionades amb la creació de biorefineries.

Per altra banda, Sergio Ponsá va participar virtualment en un esdeveniment organitzat per la plataforma European Bioeconomy (Be Rural) a Romania, per  exposar l’experiència pràctica que el CT BETA ha adquirit els darrers anys en el desenvolupament d’estratègies per promoure la bioeconomia en l'àmbit territorial, concretament a Osona.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns