Skip to main content

Docència

La Facultat d’Empresa i Comunicació organitza un cicle de webinars sobre la nova normalitat empresarial

11.11.2020
Share

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) a través de la seva Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) obre un nou cicle de webinars dedicats a la “nova normalitat” empresarial, que començarà el proper dimarts 17 de novembre (09.00h). Ho farà amb la ponència del catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López Casasnovas, la primera de les quatre sessions temàtiques previstes.

Segons el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació, Josep Burgaya, “la recuperació i la reorientació de l’activitat econòmica i empresarial resultarà crucial en els propers mesos; de fet, en depèn en el nostre futur”. Segons Burgaya, “la caiguda del consum, la crisi i laminació de sectors productius sencers, la reubicació de la demanda i la caiguda de l’ocupació han creat un context molt incert i dificultós”.

És precisament d’aquest context d’on parteix el cicle impulsat per la FEC. Accions com aquesta són més importants que mai perquè, segons Burgaya, “la capacitat innovadora i l’aportació de coneixement, juntament amb la reformulació d’estratègies i l’aprofitament de noves oportunitats resultaran fonamentals no solament per sortir airosos de la situació actual, sinó per sortir-ne reforçats”. Per al degà, “la confluència d’objectius i l’alineament d’esforços de les institucions publiques i de la iniciativa privada és cabdal per fer-nos emergir de la situació i recuperar el camí del creixement i del desenvolupament".  
 
Quatre webinars amb professionals d'experteses diverses
L’economista menorquí Guillem López Casasnovas, que des del 2005 fins al 2017 va ser membre del Consell de Govern del Banc d’Espanya, impartirà la primera conferència titulada “Recuperar per transformar l’economia catalana: els projectes europeus Next Generation EU”. López Casasnovas parlarà de com s’haurien d’invertir els fons europeus que han d’ajudar a la reconstrucció de la nostra societat degut als efectes de la covid-19.

El següent webinar programat, que s'impartirà el dimarts 24 de novembre (18h), comptarà amb la presència del catedràtic de Comunicació de la Universitat de Glasgow i professor del UEFA Certificate of Football Management Raymond Boyle, i de la professora titular de Comunicació de la Universitat de Tel Aviv Alina Bernstein. Boyle, especialista en política i esport, i Bernstein, especialista en esport, mitjans de comunicació i perspectiva de gènere, presentaran el llibre Sport, Globalisation and Identity: new perspective on Region and Nations (Routledge, 2020), coeditat pel professor de la FEC Xavier Ginesta, en el qual cadascun dels investigadors han escrit un capítol.

Joan Albert Garcia-Moga, professor d’innovació de la UVic-UCC i d’EADA Business School, serà el conductor del tercer webinar amb una ponència relacionada amb la pandèmia i els efectes que ha tingut en el món empresarial. Amb el títol  “Com fer front (fins i tot vèncer) la pandèmia des del punt de vista empresarial”, s'impartirà el dimecres 25 de novembre (09.00h).

El quart i últim seminari web serà just una setmana després, dimarts 2 de desembre, amb el títol de “Màrqueting i Comunicació per a petites i mitjanes empreses en la nova realitat empresarial”. Aquesta conferència anirà a càrrec de Daniel Batlle, CEO de l’empresa de medicina i estètica capil·lar Svenson Iberia des de 2013. Batlle és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i professor de Màster Internacional en Màrqueting i Publicitat de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona. 

La programació completa del cicle i el detall de cada un dels webinars ja està disponible al blog de la Facultat d’Empresa i Comunicació, on també es poden formalitzar les inscripcions per obtenir els links de les conferències que, previ registre, seran d'accés gratuït.

 

Foto: ara.cat

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns