Internacional
Internacional
Estand virtual de la UVic

La UVic, present a fires internacionals virtuals a Amèrica del Sud i Singapur

01.10.2020
Share

La setmana passada la UVic-UCC va participar a dues fires virtuals a Amèrica del Sud i Singapur. Un equip format per l’Àrea de Màrqueting, Formació Contínua, la Unitat de Programes Internacionals i e-Diversity va donar a conèixer l’oferta de màsters, postgraus i programes d’Study Abroad.

El dimecres 23 de setembre va tenir lloc la fira “Estudiar en España” destinada a països de l’Amèrica del Sud organitzada pel SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación). L’esdeveniment va obrir les portes de les  20.00h fins a les 2.00h, per adaptar-se a l’horari dels usuaris de la fira. Estudiants d’Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Equador, Paraguai, Perú, Uruguai i Veneçuela, entre altres, podien visitar l’estand virtual de la UVic i informar-se de l’oferta educativa de màsters universitaris i propis, postgraus i programes d’Study Abroad, així com les diferents vies d’accés, preus i els passos a seguir per fer la preinscripció. Van passar per l’estand més de 270 persones de 19 països diferents, la majoria de les quals eren de Colòmbia, Equador, Argentina i Perú. 
  
D’altra banda, la matinada del 26 de setembre es va celebrar la fira “Study in Europe” a Singapur, que organitzava l’ambaixada d’Espanya també a través del SEPIE. En aquest cas es tractava d’una plataforma web on s’exposava l’oferta d’estudis i programes impartits en anglès a la UVic.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns