Skip to main content

Comunitat Universitària

Irene Perales
Foto equip futbol 11 femení
Hector Bazan podi escalada
Campionats d’Espanya Universitaris 2024

La UVic-UCC aconsegueix dues medalles d’or, una de bronze i una participació rècord en els Campionats d’Espanya Universitaris 2024

06.06.2024
Share

Un total de 59 esportistes han representat la UVic-UCC en els Campionats d’Espanya Universitaris 2024 desenvolupats arreu de l'Estat espanyol. La xifra ha suposat un rècord de participació gràcies als excel·lents resultats obtinguts prèviament en els Campionats de Catalunya, que van permetre la classificació per a la competició estatal. Les competicions en què han participat inclouen futbol sala a Albacete, amb onze participants i dos tècnics; atletisme a Cuenca, amb un participant i un tècnic; futbol 11 femení a Granada, amb vint-i-cinc participants i quatre tècnics; escalada a Chillarón de Cuenca, amb un participant; bàsquet 3×3 femení i masculí a Jaca, amb deu participants i un tècnic; judo a Jaca, amb un participant i un tècnic, i orientació a Vic, amb un participant. 

Cal destacar les tres medalles aconseguides pels estudiants de la UVic-UCC en les disciplines d'escalada, amb Hèctor Bazán obtenint dues medalles d'or en les modalitats de bloc i de dificultat, i la medalla de bronze guanyada per l'equip masculí de bàsquet 3×3 a Jaca.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns