Skip to main content

Comunitat Universitària

L’equip de rugby 7 de la UVic-UCC aconsegueix la 5a plaça als Campionats d’Espanya universitaris

11.05.2023
Share

L’equip de rugbi 7 masculí de la UVic-UCC ha aconseguit la 5a posició als Campionats d’Espanya universitaris. La competició es va celebrar entre el 24 i el 26 d’abril a Valladolid, a les instal·lacions Pepe Rojo, i hi van prendre part els dotze millors equips universitaris de l’Estat espanyol, que hi van arribar després d’imposar-se en competicions prèvies.

L’equip de la UVic-UCC havien guanyat una plaça per participar en el campionat estatal després de quedar segons als Campionats de Catalunya universitaris. La Universidad Camilo José Cela de Madrid va ser l’entitat guanyadora del campionat.