Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Aula Moodel Benestar i Salut

Obren l'Aula Benestar i Seguretat, un espai virtual de formació i informació sobre la covid-19 i altres temes de salut

02.02.2021
Share

La Unitat de Benestar i Seguretat Laboral de l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Generals ha creat una aula Moodle que, amb el nom de "Aula Benestar i Seguretat", té l'objectiu daglutinar la informació, les formacions i les campanyes relacionades amb la salut, el benestar i la seguretat laboral de la comunitat. Ja es pot accedir al a nova aula a través de la icona 'Aules virtuals' del Campus Virtual.

Aquesta aula aplegarà la formació i les campanyes relacionades amb la pandèmia i amb la salut en general, així com també les formacions U360, complint amb la normativa de formació en prevenció de riscos laborals, que fins ara es feien presencialment. També es programaran noves activitats formatives com  la Formació Covid-19 de la UVic, que ja es podrà fer en el marc de la nova aula. D’altra banda, la informació sobre les campanyes de la grip, de testos serològics i altres, també es faran a través d’aquesta plataforma. 

L'Aula, creada amb el suport de la UDUTE, s’estrena amb la campanya de la mascareta reutilitzable UVic-UCC, i ja s’hi pot consultar la informació sobre com s’ha d’utilitzar correctament, quines són les seves característiques i què s'ha de fer per obtenir-la, entre altres informacions.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns