Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Cartell premis de recerca

S’actualitza el web dels Premis UVic als millors Treballs de Recerca de Batxillerat 

25.02.2021
Share

El web dels Premis UVic als millors Treballs de Recerca de Batxillerat, que enguany arribarà a la 23a edició, s’ha actualitzat amb l’objectiu d’optimitzar l’experiència de l’usuari i se n’ha millorat el disseny per fer-lo més acurat.

Els Premis UVic als millors Treballs de Recerca de Batxillerat és el certamen que promou les bones pràctiques investigadores i busca la incorporació dels estudiants de Batxillerat a la formació superior. El recurs més destacat del web és l’anomenat “Cerca Recerca”, on tothom qui estigui interessat pot consultar tots els treballs premiats des del 2007, sobretot els estudiants de Batxillerat que busquen inspiració entre els més de 1.000 treballs que hi ha digitalitzats en aquest cercador. 

La nova versió de la plataforma també inclou un live chat que permet una atenció més ràpida i eficient a tots els participants que tinguin dubtes específics sobre el certamen. A més, s’han afegit dos nous apartats del web: una secció on s’hi troben tots els patrocinadors i una secció de preguntes freqüents. 

El certamen ofereix un total de cinc premis patrocinats per cinc entitats diferents (Eumo_DC, Bon Preu, Fundació Caixa d’Enginyers, Osona Contra el Càncer i l’Institut Català de les Dones), que sumen un total de 14.500 euros. 

“L’objectiu d’aquesta millora és que la convocatòria d’aquesta 23a edició continuï amb l’èxit de participació de les edicions passades, fet que demostra el talent, l’enginy i la visió investigadora dels i les més joves”, afirma la responsable del programa de Secundària de l’Àrea de Màrqueting, Noemí Domènech.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns