Skip to main content

Recerca

Nenes a l'escola

Tres professors de la UVic coediten un llibre sobre inclusió escolar

22.09.2022
Share
Recerca

Jordi Collet, Mila Naranjo i Jesús Soldevila-Pérez, professors de la UVic-UCC, són coeditors del llibre Global inclusive education. Lessons from Spain. Els tres professors estan vinculats als grups de recerca GRAD i GREUV, que tenen una llarga tradició en aquests àmbits d’estudi. L’editorial britànica Springers va publicar fa unes setmanes aquest llibre sobre educació inclusiva i justícia social. 

El llibre se centra en la necessitat d'afrontar els reptes de la inclusió escolar des d'una perspectiva àmplia, que inclou l'aula, l'escola com a institució, les famílies i la comunitat. L’obra demostra com la inclusió és possible de manera concreta, real i quotidiana. 

A més, compta amb la participació d’experts de diverses universitats i centres de recerca, com Gerardo Echeita, Dolors Forteza, Ignacio Calderón, Joan Jordi Muntaner, Martin Mills, Odet Moliner, Ángeles Parrilla, Sara Joiko, Javier Onrubia, Haira Gandolfi, Cecília Simón o Kiki Messiou. De moment el llibre només està disponible en anglès. El pròleg el signa el professor britànic Mel Ainscow, un dels grans referents mundials en educació inclusiva.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns