Skip to main content

Comunitat Universitària

UAlumni i Eumo Editorial reforcen lligams

16.09.2020
Share
Comunitat Universitària

Eumo Editorial i la UVic-UCC en nom del col·lectiu UAlumni han signat avui un conveni per estrènyer vincles de col·laboració per a la divulgació del material bibliogràfic de l’editorial entre col·lectiu d’exalumnes de la UVic. El document l’ha signat el rector, Josep Eladi Baños, i la directora de l’editorial Eumo, Montse Ayats.

Josep Eladi Baños ha destacat la importància de reforçar la relació amb els exalumnes de la UVic, “un col·lectiu que cada vegada serà més nombrós i que necessitarà formar-se al llarg de la vida”. En aquest sentit, Montse Ayats ha afirmat que “des d’Eumo Editorial aquest conveni significa enfortir els vincles amb la comunitat universitària, entesa en un sentit ampli, que inclou les persones que s’han format a la nostra Universitat i que ara ocupen llocs de responsabilitat en diferents àmbits i territoris”, i ha afegit que “d’aquesta manera, el coneixement que generen els nostres autors podrà arribar a més gent”.

Gràcies al conveni, UAlumni farà arribar als seus membres totes les novetats que l’editorial tregui al mercat a través dels seus canals de difusió (web, xarxes socials, newsletter), i també els informarà d’aquelles activitats que organitza i que poden ser d’interès per al col·lectiu. Per la seva banda, Eumo Editorial oferirà descomptes específics per als membres d’UAlumni i durà a terme activitats pensades per al col·lectiu. La primera activitat prevista fruit d’aquest conveni és la realització d’un taller gratuït d’oratòria, impartit pels autors del llibre L’oratòria a l’abast de tothom, Mariona Casas, Josep M. Castellà i Montserrat Vilà.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns